Over CAN Advies

We leven in een even uitdagende als onzekere tijd. Vaste waarden en zekerheden lijken toch niet zo vast als we veronderstelden. De politieke en economische instabiliteit die gepaard gaat met hoge energielasten en inflatie, zorgt voor onrust. Bij bedrijven en bij burgers.

Juist in deze periode wil je grip hebben op je geldzaken: een scherp beeld hebben van je financiën op dit moment (de risico’s bij overlijden, arbeidsongeschiktheid én relatiebreuk) én voor in de toekomst (beschermen van de maandlasten, ook bij verhoging AOW-leeftijd). In onzekere tijden zoeken we allemaal naar financiële zekerheden. Voor jezelf en voor je dierbaren. Met onze kennis en kunde op het gebied van financieel advies en met ons inlevingsvermogen zijn wij je graag van dienst!

CAN Advies B.V. is een kleinschalig financieel advieskantoor in Utrecht. Sinds 2019 begeleiden en adviseren wij onze klanten in allerlei soorten financieringsvraagstukken, voornamelijk hypotheek & vastgoed gerelateerd. Dat doen we met passie, plezier en tegelijkertijd met een goede dosis nuchterheid. Door onze jarenlange ervaring, ons brede netwerk van geldverstrekkers en onze marktkennis helpen wij consumenten, beleggers én ondernemers aan de optimale financieringsstructuur.

 Waarom wij dat doen? Omdat we ons werk oprecht leuk vinden! Ons doel is om onze klanten een hand te reiken in de intransparante financieringswereld en hen te helpen hun dromen waar te maken!

Team CAN Advies

Dhr. Sezer Arslan | MSc.

Financieel planner | Erkend financieel & hypotheekadviseur

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

bedrijfs logo

Bij CAN Advies B.V. waken wij ervoor dat jouw financiële zaken goed geregeld zijn. Je kunt erop vertrouwen dat we meedenken over wat je vandaag nodig hebt en dat je goed bent voorbereid op wat er komen gaat. Of het nu gaat om een huis kopen of verbouwen, samenwonen of trouwen, werken of pensioen: wij zorgen dat je het op orde hebt met een strak financieel plan, van je aankoop, financiering tot verzekering.

Contact

CAN Advies B.V. kan je te woord staan in het Nederlands, Engels, Spaans en Turks 

Openingstijden

Ma t/m Vr
10:00 - 18:00

Afspraken op kantoor alleen mét afspraak.

Gecheckt door advieskeuze.nl

Kantoorgegevens

Kifid

300.018248
AFM 12048809
KVK 84978325
Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab